Pitch & Putt

Een gezellige middag met een potje Pitch & Putt
Samen met vrienden, familie of collega’s

Beleef samen met je vrienden, familie of collega’s een leuke middag met een spelletje Pitch & Putt. Een unieke golfervaring waarbij je kunt genieten van een gezellige activiteit, lekker kan bijkletsen en kan genieten van de mooie natuur. Perfect voor een middagje uit.

Pitch & Putt is heel laagdrempelig en makkelijk te leren. Daardoor is het een leuke groepsactiviteit voor een familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellendag. Zo is er veel ruimte om samen een competitief spel te spelen en om plezier te maken. Leuk voor jong en oud.

Pitch & Putt bij SmartGolf Twente

Pitch & Putt is de geschikte activiteit om kennis te maken met golfen. Na een korte instructie kan iedereen het spel gemakkelijk spelen. Het wordt gespeeld op een kleine 8-holes golfbaan, waar de afstanden kleiner zijn dan op een normale baan.

De geschikte groepsactiviteit voor feestjes en bedrijfsuitjes

Pitch & Putt is heel laagdrempelig en makkelijk te leren. Daardoor is het een leuke groepsactiviteit voor een familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellendag.

Voor iedereen

Voor grote en kleine groepen bieden we bij SmartGolf Twente verschillende arrangementen. Zo kan je genieten van een leuk potje Pitch & Putt met lekker eten en drinken als afsluiter. Of begin met een uitgebreide lunch en sluit af met een lekkere barbecue op het heerlijke terras van ons prachtige clubhuis.

All in

Voor een leuke middag Pitch & Putt hoeven jullie alleen gezelligheid mee te nemen, wij regelen de rest. Zo zit de huur van de golfspullen en de baan bij het arrangement inbegrepen. Stel je arrangement zelf samen met een lunch vooraf of een lekkere borrel als afsluiter.

Voordelig Pitch & Putt in Twente

Pitch & Putt op GC Driene

Beleef samen met je vrienden, familie of collega’s een leuke middag met een spelletje Pitch & Putt. Een unieke golfervaring waarbij je kunt genieten van een gezellige activiteit, lekker kan bijkletsen en kan genieten van de mooie natuur. Perfect voor een middagje uit.

  • Toegankelijk voor iedereen
  • Geen golfspullen nodig, die hebben wij
  • Lekker buiten met vrienden of familie
  • Geniet van een heerlijke borrel op ons terras

Aanvragen

Pitch & Putt in een prachtige omgeving

In de mooie natuur van het Twentse Hengelo op het terrein van Golfclub Driene.

Voor grote en kleine groepen bieden we bij SmartGolf Twente verschillende arrangementen. Zo kan je genieten van een leuk potje Pitch & Putt met lekker eten en drinken als afsluiter. Of begin met een uitgebreide lunch en sluit af met een lekkere barbecue op het heerlijke terras van ons prachtige clubhuis. Benieuwd welke arrangementen we allemaal aanbieden? Bekijk hier onze Pitch & Putt arrangementen en veel meer.

Golfles bij SmartGolf Twente

Wij geloven dat elke golfer morgen beter kan zijn dan vandaag. Maar niet door eindeloos veel tijd te steken in het kijken van instructievideo’s op zoek naar die ene gouden swingtip. Onze golflessen brengen je daarin wel verder.

MEER INFO

Pitch & Putt in Twente

Kom samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een leuk spel Pitch & Putt in de mooie, bosrijke omgeving van Hengelo. En combineer dit met het slaan van wat ballen op onze driving range.

MEER INFO

Golf events en clinics

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit voor een familieweekend, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan zijn de golfclinics voor groepen de geschikte activiteit. We bieden verschillende arrangementen voor een gezellige dag.

MEER INFO

GVB Halen

Wil je het golfen echt gaan oppakken en zelfstandig de baan in? Haal je GVB met ons GVB-traject.

MEER INFO
Jacco Swier
Jacco Swier
2023-07-06
Veel geleerd van SmartGolf!
Steijn Bouman
Steijn Bouman
2023-07-05
Dankzij SmartGolf heb ik geleerd mijzelf te corrigeren waar nodig. Mart leert je te herkennen wat er fout gaat in je swing en hoe je dat moet corrigeren. Erg veel aangehad!
Thijs
Thijs
2023-07-04
Aantal lessen gehad en erg veel gehad aan de tips. Wordt vervolgd!
Hans Leusenkamp
Hans Leusenkamp
2023-07-04
Golfles en instructies die aansluiten bij natuurlijke manier van bewegen. Niet moeilijker dan het is. Goede , positieve en vooral adequate feedback
sn sluca
sn sluca
2023-07-04
Super les gehad, professioneel, maar ook met veel lol. Ik ga zeker meer lessen nemen bij Mart!
Bert Gruben
Bert Gruben
2023-07-04
Mart heeft de capaciteit om de verbeterpunten af te stemmen op de individuele golfer. Hij maakt gebruik van je eigen slag en past met kleine tips de techniek aan, waardoor je direct resultaat ervaart. Hij weet je te motiveren om dit ook tijdens een rondje te doen, door je routine matig te laten voorbereiden op een slag. Erg prettig en werkt fantastisch!!
Erik Willemsen
Erik Willemsen
2023-07-04
Super Pro met heel veel passie voor het spel. Hij legt het erg duidelijk uit hoe belangrijk de verschillende facetten van het golfen terug te brengen zijn naar techniek. En terug te vertalen naar je eigen spel waar je erg veel aan hebt. Kort samengevat Een echte aanrader
Han Morskieft
Han Morskieft
2023-07-04
Mart heeft op de jaarlijks golfdag van de FBK-Businessclub voor een aantal leden van ons een sportieve topmiddag verzorgt! Hij heeft zowel de beginnende als de meer gevorderder golfer deze mooie sport laten beleven en of laten herontdekken! Namens de deelnemers van deze clinic; dank voor je professionele les en voor deze mooi middag!