GVB behalen

100% garantie Golfvaardigheidsbewijs 
Je GVB halen én leren golfen

Als je van plan bent om in Nederland te gaan golfen, dan heb je een golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Dit bewijs is een vergunning die je nodig hebt om op alle banen te mogen golfen. Kennis maken met de wereld van golf kan eenvoudig door je GVB te halen met ons GVB-traject.

In deze GVB cursus leer jij de technieken van golf. Van afslaan tot putten en van de betekenis van een driving range tot een qualifying kaart. Om het GVB-traject af te ronden krijg je op het einde nog een regelexamen over de theorie en een basisexamen over de praktijk.

Individueel GVB traject

Wil je op jouw tempo en met persoonlijke aandacht je GVB halen? Dan kan dat met met ons individuele GVB traject.

Duo GVB Traject

Hoe leuk is het om samen met je partner, vriend of buren je GVB te halen. In het DUO GVB behaal je samen je GVB.

4 persoons GVB traject

Met 4 vrienden je GVB halen en de golfsport ontdekken. Hoe gezellig is het om met z’n vieren je GVB te behalen. Bij ons zijn jullie meer dan welkom.

Golfstart

De beste start in golf begint hier. In vier tot zes lessen maak je kennis met alle basisslagen van de sport: putten, chippen, pitchen, de bunkerslag en de swing. Je krijgt les in een groep met meerdere beginnende golfers en wordt aangemoedigd om tussen de lessen door te oefenen. Wil je kijken of golf iets voor jou is? Dan is deze cursus perfect voor jou.

Een goede basis leggen

En dan snel zelfstandig golfen

Als je het GVB examen hebt gehaald krijg je een NGF-pas waarmee jij je niveau kunt aantonen. Jouw niveau wordt uitgedrukt in een handicap-cijfer van 0 tot 54. Hoe lager het cijfer, hoe beter de golfer. Je kan hiermee vervolgens over ter wereld mee golfen. Hoe leuk is dat.

  • Maak kennis met de wereld van golf
  • Leren golfen op jouw tempo
  • Alleen, samen of in een groep
  • In een relaxte sfeer op een prachtige golfbaan

GVB Traject aanvragen

Jouw GVB Traject bij SmartGolf Twente

Als je van plan bent om in Nederland te gaan golfen, dan heb je een golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Dit bewijs is een vergunning die je nodig hebt om op alle banen te mogen golfen. Kennis maken met de wereld van golf kan eenvoudig door je GVB te halen met ons GVB-traject.

Golfles bij SmartGolf Twente

Wij geloven dat elke golfer morgen beter kan zijn dan vandaag. Maar niet door eindeloos veel tijd te steken in het kijken van instructievideo’s op zoek naar die ene gouden swingtip. Onze golflessen brengen je daarin wel verder.

MEER INFO

Pitch & Putt in Twente

Kom samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een leuk spel Pitch & Putt in de mooie, bosrijke omgeving van Hengelo. En combineer dit met het slaan van wat ballen op onze driving range.

MEER INFO

Golf events en clinics

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit voor een familieweekend, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan zijn de golfclinics voor groepen de geschikte activiteit. We bieden verschillende arrangementen voor een gezellige dag.

MEER INFO

GVB Halen

Wil je het golfen echt gaan oppakken en zelfstandig de baan in? Haal je GVB met ons GVB-traject.

MEER INFO
Jacco Swier
Jacco Swier
2023-07-06
Veel geleerd van SmartGolf!
Steijn Bouman
Steijn Bouman
2023-07-05
Dankzij SmartGolf heb ik geleerd mijzelf te corrigeren waar nodig. Mart leert je te herkennen wat er fout gaat in je swing en hoe je dat moet corrigeren. Erg veel aangehad!
Thijs
Thijs
2023-07-04
Aantal lessen gehad en erg veel gehad aan de tips. Wordt vervolgd!
Hans Leusenkamp
Hans Leusenkamp
2023-07-04
Golfles en instructies die aansluiten bij natuurlijke manier van bewegen. Niet moeilijker dan het is. Goede , positieve en vooral adequate feedback
sn sluca
sn sluca
2023-07-04
Super les gehad, professioneel, maar ook met veel lol. Ik ga zeker meer lessen nemen bij Mart!
Bert Gruben
Bert Gruben
2023-07-04
Mart heeft de capaciteit om de verbeterpunten af te stemmen op de individuele golfer. Hij maakt gebruik van je eigen slag en past met kleine tips de techniek aan, waardoor je direct resultaat ervaart. Hij weet je te motiveren om dit ook tijdens een rondje te doen, door je routine matig te laten voorbereiden op een slag. Erg prettig en werkt fantastisch!!
Erik Willemsen
Erik Willemsen
2023-07-04
Super Pro met heel veel passie voor het spel. Hij legt het erg duidelijk uit hoe belangrijk de verschillende facetten van het golfen terug te brengen zijn naar techniek. En terug te vertalen naar je eigen spel waar je erg veel aan hebt. Kort samengevat Een echte aanrader
Han Morskieft
Han Morskieft
2023-07-04
Mart heeft op de jaarlijks golfdag van de FBK-Businessclub voor een aantal leden van ons een sportieve topmiddag verzorgt! Hij heeft zowel de beginnende als de meer gevorderder golfer deze mooie sport laten beleven en of laten herontdekken! Namens de deelnemers van deze clinic; dank voor je professionele les en voor deze mooi middag!