Diensten

Bij Smartgolf Twente

Verzorgen we golflessen, GVB trajecten en Golfevents op de prachtige locatie van Golfclub Driene in Hengelo.
Hieronder lees je meer over wat we allemaal doen.

Golfevenementen

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit voor een familieweekend, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan zijn onze golfclinics de perfecte activiteit. We bieden verschillende arrangementen voor een gezellige dag.
Het doel van de golfclinics is vooral om plezier te maken. Zo kun je onder het genot van een leuk spel en een hapje en een drankje bijkletsen met vrienden, familie of collega’s in de bosrijke omgeving van Twente.

Lees meer

GVB behalen

Ben jij nieuw in de golfwereld en wil jij graag het golfen gaan oppakken? Dan is het goed om je GVB/handicap 54 te halen. Maak kennis met de wereld van golf met ons GVB-traject. Wij zorgen ervoor dat jij je GVB haalt op de manier die jij prettig vindt. We bieden privé lessen of lessen in een duo of een groep die afgestemd zijn op jouw niveau. Zo kan jij echt leren golfen op je eigen tempo.

Lees meer

Golf lessen

Wij geloven dat elke golfer morgen beter kan zijn dan vandaag. Maar niet door eindeloos veel tijd te steken in het kijken van instructievideo’s op zoek naar die ene gouden swingtip. Onze golflessen brengen je daarin wel verder. Je krijg kraakhelder inzicht in jouw Golf-DNA door onze SmartGolf methode. We analyseren jouw swing en brengen de sterke en minder sterke onderdelen van jouw golfspel in kaart. Dit doen we met de unieke SmartGolf Methode. Vervolgens ga je met een van onze professionals aan de slag met jou gepersonaliseerd lessenplan.

Lees meer

Pitch & Putt

Beleef samen met je vrienden, familie of collega’s een leuke middag met een spelletje Pitch & Putt. Een unieke golfervaring waarbij je kunt genieten van een gezellige activiteit, lekker kan bijkletsen en kan genieten van de mooie natuur. Perfect voor een middagje uit.

Lees meer

SmartGolf Twente

Wil jij het golfen oppakken, ben je benieuwd of de golfsport wat voor jou is of wil je een leuke groepsactiviteit plannen in Twente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Begin met golfen in de bosrijke omgeving in de buurt van Enschede. We begeleiden je graag in jouw golf proces op het terrein van Golfclub Driene, aan de rand van Gemeente Hengelo. Zo leer jij in de groene omgeving van Twente of de golfsport iets voor jou is.

Heb je vragen of wil je een keertje een kijkje komen nemen? Neem contact met ons op of kom langs en ontdek of golf wat is voor jou.

  • Golfevents
  • GVB en Handicap 54 trajecten
  • Pitch & Putt
  • Golflessen & Mijn Golf DNA