Over ons

Smartgolf Twente
Golfles van een PGA Professional tot golfevents en meer

Wil jij je GVB halen, een leuke golfclinic doen met vrienden of meer te weten komen over je eigen golfswing en hoe je nu écht beter kan worden? Ontdek dan wat we bij SmartGolf Twente allemaal aanbieden op het gebied van golf.

Lees meer

Lessen in Enschede

Wil jij het golfen oppakken, ben je benieuwd of de golfsport wat voor jou is of wil je een leuke groepsactiviteit plannen in Twente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Begin met golfen in de bosrijke omgeving in de buurt van Enschede. We begeleiden je graag in jouw golf proces op het terrein van Golfclub Driene, aan de rand van Gemeente Hengelo. Zo leer jij in de groene omgeving van Twente of de golfsport iets voor jou is.

Lees Meer

Mart Schepers

”Ontdek jouw golf-DNA met de Smartgolf methode”

Mijn naam is Mart Schepers en heb een achtergrond als Sportkundige. Ik ben 6 jaar geleden in aanraking gekomen met de golfsport en geef als gediplomeerd PGA-Instructor nu 2 jaar golfles op Golfclub Driene. Mijn kracht ligt in het observeren en analyseren van jouw golfswing om dat vervolgens te vertalen naar directe oplossingen voor jouw specifieke probleem. Hierbij vind ik het enorm belangrijk dat jij snapt waar we aan werken en waarom. Hierdoor krijg jij sneller inzicht in de manier waarop jij beter wordt en behalen we samen veel sneller resultaat.

Jouw swing is uniek en de manier waarop je écht beter wordt ook. Wil je meer leren over jouw Golf-DNA en de manier waarop jij het snelst een betere golfer wordt? Dan help ik jou graag!

Ik geloof dat de combinatie van jouw golfswing en golfvaardigheid samen jouw Golf-DNA vormt. Met onze unieke Smartgolf methode krijg jij inzicht in jouw Swing-DNA. Dit inzicht gebruiken we om jouw lessen precies zó in te richten zodat ze perfect op jou aansluiten. Dit zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk een betere golfer wordt.

Deze groei maken we concreet door middel van onze Smartgolf-app. Hier houden we precies je voortgang bij en krijg je inzicht in beeldmateriaal van jouw les. Lees meer over ons lessenpakket en ontdek jouw Golf-DNA hier.

Jacco Swier
Jacco Swier
2023-07-06
Veel geleerd van SmartGolf!
Steijn Bouman
Steijn Bouman
2023-07-05
Dankzij SmartGolf heb ik geleerd mijzelf te corrigeren waar nodig. Mart leert je te herkennen wat er fout gaat in je swing en hoe je dat moet corrigeren. Erg veel aangehad!
Thijs
Thijs
2023-07-04
Aantal lessen gehad en erg veel gehad aan de tips. Wordt vervolgd!
Hans Leusenkamp
Hans Leusenkamp
2023-07-04
Golfles en instructies die aansluiten bij natuurlijke manier van bewegen. Niet moeilijker dan het is. Goede , positieve en vooral adequate feedback
sn sluca
sn sluca
2023-07-04
Super les gehad, professioneel, maar ook met veel lol. Ik ga zeker meer lessen nemen bij Mart!
Bert Gruben
Bert Gruben
2023-07-04
Mart heeft de capaciteit om de verbeterpunten af te stemmen op de individuele golfer. Hij maakt gebruik van je eigen slag en past met kleine tips de techniek aan, waardoor je direct resultaat ervaart. Hij weet je te motiveren om dit ook tijdens een rondje te doen, door je routine matig te laten voorbereiden op een slag. Erg prettig en werkt fantastisch!!
Erik Willemsen
Erik Willemsen
2023-07-04
Super Pro met heel veel passie voor het spel. Hij legt het erg duidelijk uit hoe belangrijk de verschillende facetten van het golfen terug te brengen zijn naar techniek. En terug te vertalen naar je eigen spel waar je erg veel aan hebt. Kort samengevat Een echte aanrader
Han Morskieft
Han Morskieft
2023-07-04
Mart heeft op de jaarlijks golfdag van de FBK-Businessclub voor een aantal leden van ons een sportieve topmiddag verzorgt! Hij heeft zowel de beginnende als de meer gevorderder golfer deze mooie sport laten beleven en of laten herontdekken! Namens de deelnemers van deze clinic; dank voor je professionele les en voor deze mooi middag!